Joburi pe coasta de vest a Americii!

Coasta de vest a Americii este o zonă încântătoare şi mult râvnită atât de turişti, cât şi de studenţii care vor să plece cu programul Work and Travel. Ca participant în acest program, odată ajuns acolo, vei fi surprins de cât de mult are de oferit această zonă, este plină de posibilităţi de vizitare şi relaxare, dar şi joburi pe măsură. Poti lucra de la salvamar, recepţioner, ospătar, barman pe plajă, pana la agent de securitate într-un cazino. La noi, vei gasi jobul care ţi se potriveşte!

Metropole cunoscute, oraşe pline de farmec, dar şi multă natură, toate le poţi găsi într-o “lume aparte” şi diferită de restul ţării – coasta de vest a Americii. Localnici prietenoşi şi amabili, clienţi veseli şi relaxaţi, mediu de lucru plăcut, profesionist, toate contribuie la crearea unei atmosfere pe care nu o vei uita niciodată.
Toate acestea vor fi completate de distracţiile multiple pe care le vei avea cu colegii de muncă, prietenii în timpul liber, iar la final, pregăteste-te să ai o minivacanţă pe cinste, aşa că fă-ţi dinainte un plan de călătorie şi rezervă-ţi timp pentru asta – vei avea cele mai frumoase amintiri pe care le vei împărtăşi cu cei dragi.
Nu uita să ni le spui şi nouă când te întorci! Cu siguranţă, viitorii candidaţi vor fi curioşi să afle de la tine cum este experienţa de Work and Travel.

Leave a Reply