Internship și Professional Career Training SUA

  • Programul H-2B este un program oferit de Guvernul Statelor Unite ale Americii care ofera posibilitatea firmelor din SUA sa angajeze, pe o perioada limitata in care exista cerere ridicata de personal, persoane de alte nationalitati.

Esti absolvent al unei facultati? Vrei sa vizitezi SUA si totodata sa castigi experienta intr-o companie americana?
Noi iti oferim sansa de a face practica intr-o companie americana prin intermediul celor doua programe: Internship SUA  (pentru cei care au absolvit cu maxim 12 luni in urma) si Professional Career Training  (indiferent de anul absolvirii).

Pregatirea educationala sau profesionala a acestora trebuie sa fie tangentiale la profilul de activitate al companiilor gazda din Statele Unite.

Internship SUA- Training

Participantii la ambele programe au doua optiuni:

Independent - Independent Placement Service

Aceasta optiune se adreseaza celor care isi gasesc singuri o oferta de loc de munca in cadrul unei companii gazda din Statele Unite. Dupa acceptarea in program a aplicantului, partenerii Work & Travel din America confirma pozitia pe care se desfasoara training-ul si verifica planul de training pentru a se asigura ca este in concordanta cu reglementarile Departamentului de Stat American.

Premium - Premium Matching Placement Service

Aceasta optiune se adreseaza celor care vor ca partenerii Work & Travel din America sa le gaseasca o oferta de slujba in cadrul unei companii americane.
Partenerii Work & Travel din America detin contacte cu companii in domenii majore dornice sa primeasca tineri care cauta sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul lor de interes. Pentru ofertele de munca disponibile acum, contacteaza Work & Travel !

De indata ce un aplicant este inscris in program, partenerii nostri programeaza un interviu telefonic intre participant si reprezentantul companiei gazda.

* Programul se desfasoara tot timpul anului, neexistand un termen limita pentru inscriere.

internship SUA- text

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru Internship?

  • Absolvent in urma cu maxim 12 luni
  • Internship-ul trebuie sa fie in domeniul studiat
  • Fluenta in limba engleza
  • Sa demonstreze ca are legaturi puternice cu tara natala

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru Professional Career Training in SUA?

  • Varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani
  • Absolvent al unei facultati, indiferent in ce an
  • Internship-ul poate sa fie atat in domeniul studiat cu o experienta de minim 1 an in acel domeniu, cat si in orice alt domeniu in care participantul are o experienta de ce putin 5 ani demonstrabila
  • Fluenta in limba engleza
Internship SUA career_training

Care sunt documentele necesare?

  • Formular de inscriere
  • Copie buletin/carte de identitate
  • Copie dupa pasaport
  • CV tip -Descarca
  • 1 foto BI
  • dupa caz: adeverinta/ foaia matricola/ diploma de la facultate, tradusa si legalizata

Programele Internship si Career Trainig includ:

  • Procesarea actelor in vederea obtinerii vizei
  • Formularul DS-2019 obligatoriu pentru obtinerea vizei
  • Asigurarea medicala
  • Consiliere - Orientation Tour
  • Supraveghere si sprijin pe toata durata programului

* Ambele programe au o durata cuprinsa intre 6 si 18 luni, pretul fiind in functie de durata sederii in SUA.

COSTUL PROGRAMULUI:  

  • Taxă înscriere : 600 lei

  • PREMIUM

Taxă program:

Pana in 6 luni: 2225 USD

7 - 12 luni: 2975 USD  

  • INDEPENDENT

Taxă program:

Pana in 6 luni: 1675 usd

7-12 luni: 1875 usd

13-18 luni: 2075 usd

* taxe informative, ele pot varia in functie de perioada de inscriere, programul ales, angajatorul avut (independent), promotii etc.

Costul programului nu include urmatoarele:

  • Transport (avion, Greyhound, tren etc)
  • Taxa de Ambasada ($160)
  • Taxa de includere in baza de date SEVIS ($180)
  • Banii de buzunar

Alte Programe:

* Pentru inscriere sau mai multe detalii completati formularul de mai jos

Nume Prenume *
Varsta *
Facultatea
Orașul *
Email *
Telefon *
Mă interesează programul *
Mesaj