Despre noi

 Work & Travel Romania este o agentie cu specific de turism pentru tineri si studenti, dar deservind toate categoriile de turisti. Clientii Work & Travel Romania sunt toti cei cu varsta intre 18 si 98 de ani care calatoresc, studiaza, muncesc si petrec vacante!

Specificul companiei  Work & Travel Romania, nota de unicitate este data de produsele si serviciile destinate studentilor si tinerilor - bilete de avion si autocar la preturi speciale, programe de studiu, munca si calatorie in strainatate, cazari ieftine in strainatate, carduri internationale de reduceri, asigurari medicale de calatorie, cursuri de limbi straine, programe de internship - formare profesionala, recrutari academice s.a.

Work & Travel Romania a fost infiintata in anul 2000 in Bucuresti si este prima companie de Work and Travel care a adus acest program oferindu-l studentilor din Bucuresti.

keep-exploring Despre noi
hand baggage Despre noi
travel-industry Despre noi
Travel-woman Despre noi

Zip Travel ofera tinerilor si studentilor urmatoarele servicii si produse de calatorii speciale:

  • Cardurile de student - Euro<26 Clasic ofera o multime de reduceri atat in tara cat si in strainatate la transport, cazare, muzee, restaurante, etc.
  • Asigurari medicale - foarte ieftine pentru toate categoriile de turisti. Oferim discounturi pentru grupuri si tineri intre 15 si 25% .