Blog

Mulţumim că ai ales Work & Travel, ai făcut cea mai bună alegere!

04/05/2017

Cipru, destinaţie de vacanţă, dar şi de lucru!

Cipru este o destinaţie preferată de români, atât când îşi aleg unde să-şi petreacă vacanţele, dar şi când aleg unde să muncească. Domeniul hotelier este unul impresionant şi oferă multe posibilităţi de angajare. Poţi lucra cu contract de la 3 la 6 luni, cazarea şi masă sunt asigurate gratuit. Programul se adresează tuturor tinerilor, indiferent dacă sunt stundeti sau nu. Nu se cere experienţă în domeniu, dar poate reprezenta un avantaj. Grăbeşte-te să aplici şi poţi pleca imediat!
14/04/2017

Program de Paste!

Luni, 17 aprilie 2017, agentia este inchisa.

Marti, 18 aprilie 2017, revenim la birou, program normal: 10 – 18.

 

10/04/2017

Program Nou – Malta!

Ţi-ai dorit întotdeauna să vezi Malta şi nu ai reuşit încă să ajungi acolo?
Acum ai ocazia de a lucra şi vizita, totul într-un singur program – Work and Travel.
Dacă ai vârsta peste 18 ani şi vorbeşti limba engleză la un nivel minim conversaţional, eşti aproape ca şi plecat, urmează doar să dai interviul cu angajatorul.
Poţi ocupa diverse posturi în cadrul celor mai bune hoteluri, plecările au loc la începutul lunii iunie şi poţi sta pe o perioadă de minim 6 luni.
Sună tentant? Grăbeşte-te să te înscrii!

27/03/2017

Ce faci la vară? Hai cu noi in Europa!

Spania? Sau…Grecia? Unde ţi-ar plăcea să-ţi petreci vacanţa de vară? Alege să pleci cu programul Work and Travel şi vei avea o vară aşa cum ai visat. Mare, soare, plajă, distracţie…în timpul liber, dar cel mai important este că o să –ţi faci proprii bani.
Cazarea şi masa sunt asigurate gratuit, ceea ce înseamnă că tot ce câştigi sunt banii tăi de buzunar.
Nu sună tentant? Vara asta nu trebuie să stai acasă…
Aplică acum!

14/03/2017

Ai pierdut înscrierile pentru SUA? Hai cu noi in UK!

Ai pierdut înscrierile pentru SUA?

Nu-i nimic…nu vei petrece vara acasă…cu noi poţi pleca în Marea Britanie exact pe perioada vacanţei de vară. Nu contează dacă eşti student la zi sau la fără frecvenţă şi nici situaţia şcolară nu este importantă. Tot procesul de aplicare şi de plasare este foarte simplu. Vei avea nevoie doar de câteva documente. Contactează-ne pentru mai multe detalii! Eşti doar la un pas de plecarea ta în UK.